Home

We gaan op dinsdag 7 september weer starten met de repetities!!

  HELP DE GEMENGDE ZANGVERENIGING “HERLEVING’ 

Weer  HER–LEVEN    

http://www.herleving-eerbeek.nl/

De gemengde zangvereniging”Herleving”  uit Eerbeek is de oudste zangvereniging van de gemeente Brummen en heeft dringend behoefte aan nieuwe leden.  We willen  in september weer  beginnen met de repetities. Nieuwe zangers en zangeressen  zijn daarbij van harte welkom. De repetities vinden plaats in de “De Schuure”bij Grand Cafe “De Korenmolen”in Eerbeek. Op dinsdagavond repeteren wij van 19.30 uur tot 21.30 uur.
Beste mensen als u het koor zou willen versterken, u kunt rustig eens binnenlopen tijdens een repetitie zodat u de sfeer van een mooie avond beleeft .En wilt u niet alleen komen,neem gerust uw partner,buurvrouw,buurman mee. Er wordt op een zeer ontspannen manier gerepeteerd onder leiding van Rien van Heerde. Tijdens de pauze kunt u een lekkere kop koffie of thee nuttigen en eventueel met ons van gedachten wisselen over het zingen..Wilt u ook een ontspannen dinsdagavond en houdt u van zingen,neem dan contact op via:
herlevingeerbeek@gmail.com en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Doe “Herleving” weer her-leven en u heeft een mooie ontspannen avond!

Welkom op de website van de gemengde zangvereniging “Herleving”uit Eerbeek

U luistert naar een couplet van Ons Eerbeek.
nieuwsgierig naar meer?Kom naar ons koor

We zijn een koor die liederen zingen uit een breed repertoire.Onze leus is dan ook,we zingen liederen met een traan en een lach,van Andre Lloyd Webber tot Bach.We repeteren elke dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur.

Blader door onze site en bent u nieuwsgierig geworden,u bent van harte welkom om de dinsdagavond